Sponsorship 2021

Villkor och krav – Vi kommer inför säsong 2021 göra vissa förändringar med vårt sponsorprogram. Förutom Laitaure bike och Team sponsorship kommer det delas upp i tre delar, allt beroende på vilken nivå ni som cyklist befinner och engagera er i. Alla leveranser betalas av mottagaren förutom full sponsorship. Alla sponsrade cyklister delges offentligt på sociala medier, hemsida www.L-bikesports.se och ev. www.Laitaure.com med namn, stad och cykelbakgrund etc. cyklister under 18 år krävs målsmans tillåtelse. Alla cyklister som L-Bike sponsrar på ett eller annat sätt kommer finnas med i ett e-mailregister för utskick av bl.a. erbjudande och annat som sker inom vårt företag. Vi kommer aldrig att ge ut era adresser till tredje part. Alla bilder som länkats upp publikt med våra produkter vi representerar tar vi oss rätten att använda i våra egna medier på ett positiv sätt, om vi ser en bild eller film som kan passa våra partners kontaktar vi er för bekräftelse om ok att skicka vidare till märkesägaren.

Full sponsorship – Ni är en tävlingscyklist inom svensk toppelit eller på väg upp till den högsta ligan, ni kan vara senior, junior, tjej eller kille. Ni tävlar i Cross Country (bl.a XCO, XCM) , CykelCross , Enduro eller Downhill. Full Sponsor innebär att ni representerar på ett positivt sätt L Bike and Sports AB, produkterna och det nationella märke som ni är sponsrad av. Ni syns även frekvent inom sociala medier där ni lyfter oss och de produkter ni representerar. Full sponsorship innebär fritt av de produkter ni har behov av som förväntas att behövas för tävling och träning. Begränsat antal cyklister av sponsring med full sponsorship.

Semi sponsorship – Ni är en cyklist som antingen tävlar eller bara njuter full ut med att cykla. Ni cyklar Cross Country , CykelCross, Gravel, Enduro eller Downhill. Semi Sponsor innebär att ni representerar på ett positivt sätt L Bike and Sports AB, produkterna och det nationella märke som ni är sponsrad av. Ni syns mycket frekvent inom sociala medier där ni lyfter oss och de produkter ni representerar. Semi sponsorship innebär fint reducerade priser på de produkter ni har behov av som förväntas att behövas för tävling, träning eller bara njutfull cykling. Begränsat antal cyklister av sponsring med Semi sponsorship.

L-Bike Community Sponsorship – Ni är en cyklist som antingen tävlar eller bara njuter full ut med att cykla. Ni cyklar Cross Country , CykelCross, Gravel, Enduro eller Downhill. L-Bike Community Sponsor innebär att ni representerar på ett positivt sätt L Bike and Sports AB, produkterna och det nationella märke som ni är sponsrad av. Ni syns frekvent inom sociala medier där ni lyfter oss och de produkter ni representerar. L-Bike Community sponsorship innebär återförsäljarpriser på de produkter ni har behov av som förväntas att behövas för tävling, träning eller bara njutfull cykling. Ingen begränsning av antal cyklister av Community sponsorship.

Sponsorship LAITAURE bike – Vi kommer under 2021 hantera viss sponsorship av CrossCountry- eller Endurocykel till tävlingscyklister. Vi kan tyvärr inte hantera full sponsring med komplett cykel under 2021. Kontakta oss för samtal om variant med Sponsorcykel – junior som senior.

Team sponsorship – Kontakta oss för samtal om framtiden.